Koillis-Satakunnan Sähkö Oy


Koillis-Satakunnan Sähkö Oy myy ja toimittaa sähköä sekä sähköön liittyviä palveluita asiakkailleen. Liiketoimintoina ovat sähkön myynti ja verkkopalvelu. Sähkösopimukset muiden verkkojen asiakkaille ovat myös nykypäivän sähkön myyntiä.

Yhtiön jakeluverkko sijaitsee alueella, jossa kohtaavat Etelä-Pohjanmaa, Keski-Suomi ja Pirkanmaa.

Yhtiön omistajista pääosakkaina ovat kunnat; Virrat, Ähtäri, Alavus, Keuruu ja Kihniö. Yhtiö on perustettu vuonna 1946.

Yhtiön vahvuuksia ovat varma jakeluverkko, verkostoautomaation huipputekniikka, osaava ja palveluhaluinen henkilöstö. Yhtiön arvoihin kuuluvat luotettavuus, helppous, sähkön sekä palvelun hyvä laatu ja asiakasystävällinen hinnoittelu.

Yhtiön keskustoimipaikka sijaitsee Virroilla katuosoitteessa Keskustie 10.

 

Killin Voima Oy

Killin Voima Oy omistaa Killinkosken ja Soininkosken vesivoimalaitokset Virroilla ja Käenkosken vesivoimalaitoksen Parkanossa. 

Voimalaitosten käyttö ja vesistöjen sääntely hoidetaan Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:n henkilökunnan toimesta. Yhteystiedot ovat samat kuin Koillis-Satakunnan Sähkö Oy:llä. Toimitusjohtaja on Vesa Hätilä ja käyttöpäällikkö Juha Koivula.

 

Sähkö-Virkeät Oy

Sähkö-Virkeät Oy on alueverkkoyhtiö, jonka omistavat Koillis-Satakunnan Sähkö Oy (64,5 %) ja Keuruun Sähkö Oy (35,5 %). Yhtiö omistaa noin 190 km pitkän 110 kV alueverkon välillä Alajärvi-Ähtäri-Virrat-Keuruu-Petäjävesi. Yhtiön toimitusjohtaja on Vesa Hätilä ja käyttöpäällikkö Juha Koivula.